Vali Şahin, FVM’ye röportaj verdi

Almanya’da bir dizi temaslarda ve görüşmelerde bulunan Muğla Valisi Fatih Şahin, dünya turizm, seyahat ve taşımacılık sektörlerinin prestijli dergilerinin içinde yer alan FVW Dergisi’ne röportaj verdi. Haber MerkeziMuğla Valisi...

Vali Şahin, FVM’ye röportaj verdi

Almanya’da bir dizi temaslarda ve görüşmelerde bulunan Muğla Valisi Fatih Şahin, dünya turizm, seyahat ve taşımacılık sektörlerinin prestijli dergilerinin içinde yer alan FVW Dergisi’ne röportaj verdi. Haber Merkezi

Muğla Valisi Fatih Şahin Almanya’da temaslarda bulundu.Vali Fatih Şahin, Almanya temasları sırasında 40 yıldan bu yana turizm, seyahat ve taşımacılık sektörüne hitap eden FVW Dergisi’ne verdiği röportaj yayımlandı.

Almanya’nın yanı sıra İsviçre, Avusturya ve birçok Avrupa ülkesinde 15 günde bir yayımlan 32 bin tirajlı FVW Dergisine verdiği röportajda Vali Şahin, “Muğla Bölgesi’nin, seçkin kıyı şeridi, olağanüstü doğal güzellikleri, tarihi ve kültür değerlerinin benzersizliği ile Ege kıyılarının en güzel yerlerinden birisi. Muğla Bölgesi Almanya’da pek fazla tanınmıyor. Bölgeyi tanıtmak amacıyla seyahat acentaları, havalimanı İşletmeleri, tur operatörleri ile görüşmeler yapacağız. 2013 yılı içerisinde Muğla’nın markalaşma çalışmalarını başlatacaklarını ve bölgenin tanıtımı için bir tanıtım kampanyasının da hayata geçireceğiz. Muğla Bölgesi, deniz, güneş ve kum cennetidir. Sahil şeridi boyunca ormanların bulunuyor. Muğla’da kültürel ve tarihi eserlerimizin zenginliğinin yanı sıra çok sayıda yat limanı bulunuyor. Ziyaretçilerimize çok yönlü spor aktiviteli turizm seçenekleri sunuluyor.” dedi.

Muğla Bölgesi’nde iki adet havalimanı olduğunu vurgulayan Vali Şahin, 10 milyon yolcu kapasiteli Dalaman Havalimanı’nın ve 5 milyon yolcu kapasiteli Bodrum Havalimanı’nın kapasitelerinin önümüzdeki dönemde daha da artacağını açıkladı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.