Vali Güvençer’i Ormanspor’u kabul etti

Ormanspor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Dikici ve Genel Menecer İlker Cömert Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.Başkan Dikici, Vali Güvençer’e oyuncuların imzaladığı basket...

Vali Güvençer’i Ormanspor’u kabul etti

Ormanspor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Dikici ve Genel Menecer İlker Cömert Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Başkan Dikici, Vali Güvençer’e oyuncuların imzaladığı basket topunu, Ormanspor atkısını ve flamasını hediye etti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Güvençer, “Sizinle tanışmak benim için büyük mutluluk. Ormansporlu Basketbol oyuncularının imzaladığı basketbol topu ve diğer hediyeler için çok teşekkür ediyorum. Ormanspor’un önümüzdeki sezonu başarılı bir şekilde geçirmesini temenni ediyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ormanspor hakkında bilgi veren Başkan Dikici, “Sayın Valim ilimize hoş geldiniz. Kulübüm adına yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kulübümüz, 1990 Yılında kurulan, Yeşil, beyaz ve Mavi renkleri ile tescil edilen takımımız ilk yıllarda Futbol ve Güreş bıranşlarında da yer alsada 1992 yılından itibaren yaklaşık 20 yıldır sadece Basketbol branşında Muğla ve Türk Spor'una hizmet etmektedir. Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.