Vali Güvençer’den kutlama

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir mesaj yayınlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlardı. Güvençer mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:“Basın mesleğinde çalışanlar ile işverenleri arasındaki...

Vali Güvençer’den kutlama

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir mesaj yayınlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlardı. Güvençer mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Basın mesleğinde çalışanlar ile işverenleri arasındaki ilişkilerin ve çalışma koşullarının düzenlenmesine ilişkin, 212 Sayılı Yasanın, yürürlüğe girdiği tarih olan 10 Ocak 1961 günü, ülkemizde her yıl “Basın Çalışanları Günü” olarak kutlanmaktadır.

Basın çalışanları, toplumun bilgi edinme ve haber alma ihtiyacını karşılamanın yanında, ülke yararına her konuda toplumu aydınlatma gibi, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Öte yandan hem ülke hem de dünya turizminde önemli bir yere sahip olan ilimiz açısından baktığımızda ilimizin tanıtımı ve turizme yapılan katkı nedeniyle basın çalışanlarının çalışmaları bizim için ayrı bir değere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle toplumu bilgilendirmek amacı ile gece gündüz çalışan basın mensuplarımızın “10 Ocak Basın Çalışanları Günü”nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.