Vali Güvençer, Yatağan’ı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Bingöl Valiliği’nden Muğla Valiliği’ne atanan Mustafa Hakan Güvençer, göreve başlamasının ardından Yatağan’a gelerek daire amirleriyle bir araya geldi.Son yayınlanan...

Vali Güvençer, Yatağan’ı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Bingöl Valiliği’nden Muğla Valiliği’ne atanan Mustafa Hakan Güvençer, göreve başlamasının ardından Yatağan’a gelerek daire amirleriyle bir araya geldi.

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi’yle Muğla Valiliği görevine getirilen Mustafa Hakan Güvencer, göreve başlamasının ardından Yatağan’a ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

GELİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve diğer daire amirleriyle bir araya gelen Vali Güvençer’e Muğla protokolünden de pek çok görevli eşlik etti.

Bilindiği üzere, eski Muğla Valisi Fatih Şahin, Valiler Kararnamesi’nin ardından Ankara’ya çağırılmış, Muğla Valiliği görevine ise Bingöl Valiliği görevini yürüten Mustafa Hakan Güvençer atanmış ve Pazartesi günü kendisine Muğla Valiliği önünde karşılama töreni düzenlenmişti.

Tören sırasında konuşan Vali Güvençer; "Ülkemizin seçkin ve önemli bir ilinde hizmet etmek için geldim. Bu benim için bir onur ve bu onur kadar çok büyük bir sorumluluk aldım. Muğlalı hemşerilerimiz ile el ele ve omuz omuza vererek hizmet edeceğim. Bu makamda bütün Muğlalılar ağabeylerini, babalarını, kardeşlerini ve dostlarını bulacaklar. Muğlalı hemşerilerimiz en küçük sorunlarında bile çare kapısı olarak bu makama müracaat ettiklerinde en azından kendilerini dinleyen ve dertlerini dert edinen, mümkün mertebe çare üretmeye çalışan birini bulacaklar” ifadelerini kullanarak, karşılıklı diyalogları önemsediğinin sinyallerini vermişti.

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Yatağan’da düzenlenen toplantıda da benzer ifadeler kullanarak; “Göreve başlamamızın ardından il merkezi ve ilçelerimizde görev yapan amirlerimizi süratle tanımaya çalışıyorum. Bu kapsamda Yatağan’a da ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Hep birlikte el ele vererek Muğla için çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.