Vali Güvençer, Ula’da incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Ula ilçesinde Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Ümit Karaaslan ve Ermaş Mermer tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan okulu ziyaret etti. Ziyarette İl...

Vali Güvençer, Ula’da incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Ula ilçesinde Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Ümit Karaaslan ve Ermaş Mermer tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan okulu ziyaret etti. Ziyarette İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren ve İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç Vali Güvençer’e eşlik etti.

Ula Kaymakamlığı’nda Kaymakam Yılmaz’dan ilçe hakkında brifing alan Vali Güvençer heyetle bir süre sohbet etti. Vali Güvençer daha sonra 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Karaarslan ziyarette ilçe hakkında Vali Güvençer’e bilgi verdi. Muğla’nın büyükşehir statüsü kazanması ile Ula’da 30 mahalleye hizmet ettiklerini dile getiren Karaarslan, “Ulamız sakin bir ilçemiz. Çok önemli bir sıkıntımız yok. Köylerimize çöp konteynırları koyduk. Hizmet alımı ile aldığımız temizlik işçilerimizle çöplerin toplanmasını sağlıyoruz. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir sistem oturtacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Bu ziyaretin ardından Vali Güvençer, hayırsever işadamı Mustafa Ercan tarafından yaptırılan ve 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmet verecek 12 derslikli Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Güvençer, Ermaş Mermer’in fabrikasını da gezerek çalışanlardan mermer üretimi konusunda bilgi aldı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.