Vali Güvençer Seydikemer ile vedalaştı

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş’a atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Seydikemer İlçesi ile vedalaştı. Vali Güvençer’e hizmetleri için teşekkür den Kaymakam Muammer Köken ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz,...

Vali Güvençer Seydikemer ile vedalaştı

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş’a atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Seydikemer İlçesi ile vedalaştı. Vali Güvençer’e hizmetleri için teşekkür den Kaymakam Muammer Köken ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Güvençer’in yeni görev yeri olan Kahramanmaraş’ın çok şanslı olduğunu dile getirdiler.

Vali Güvençer, veda ziyareti kapsamında ilk önce kaymakamlığı ziyaret ederken Seydikemer Protokolü de Vali Güveçer’i kaymakamlık önünde karşıladı. Kaymakamlık makamında daire müdürleri ile bir süre görüşen Güvençer, kısa sürede oluşan uyumlu çalışma ortamı için yeni ilçenin daire müdürlerine teşekkür etti. Ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e veda ziyaretinde bulunan Vali Güvençer, belediye personelini de selamladı. Başkan Yakup Otgöz ve Kaymakam Muammer Köken, yeni ilçe Seydikemer’de kurumsallaşma çalışmaları sırasında Vali Güvençer’in büyük desteğini gördüklerini ifade ederek, Kahramanmaraş’ın çok şanslı olduğunu söylediler.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.