Vali Güvençer Marmaris köylerini ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Marmaris’te Aksaz Deniz Üs Komutanlığı, sahil güvenlik grup komutanlığı ile Marmaris’in belde ve köylerini ziyaret etti.Haziran ayında Muğla’da göreve başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer,...

Vali Güvençer Marmaris köylerini ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Marmaris’te Aksaz Deniz Üs Komutanlığı, sahil güvenlik grup komutanlığı ile Marmaris’in belde ve köylerini ziyaret etti.

Haziran ayında Muğla’da göreve başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer, resmi kurumları, köyleri tek tek gezerek incelemelerde bulunuyor. Vali Güvençer Marmaris’te Kaymakam Ali Galip Saral ile birlikte Aksaz Deniz Üs Komutanlığından başladığı ziyareti Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, beldeler ve köylerle devam etti.

Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığını ziyaret eden Vali Güvençer, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Mete Çağlar’ın eşliğinde sahil güvenlik botu ile kıyılarda incelemelerde bulunarak Turunç ve Bozburun beldelerini ziyaret etti.

Vali Güvençer, sırasıyla Selimiye ve Orhaniye köy muhtarlıkların ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yerinde incelemelerde bulunarak köylülerin sorunlarını dinleyen Vali Güvençer, vatandaşlardan ve muhtarlardan köyler hakkında bilgi aldı.

Vali Güvençer, köy ziyaretlerinin ardından Bozburun, Beldibi, Turunç, İçmeler, Armutalan Belediyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanları ile bir süre sohbet eden Vali Güvençer, beldelerin sorunlarını yerinde dinledi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.