Vali Güvençer, mahallelinin sıkıntılarını dinledi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Fesleğen, Pınararası, Karacahisar ve içme suyu sıkıntısıyla gündeme gelen Çiftlik mahallelerine giderek sorunları yerinde inceledi.Vali Güvençer’e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil...

Vali Güvençer, mahallelinin sıkıntılarını dinledi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Fesleğen, Pınararası, Karacahisar ve içme suyu sıkıntısıyla gündeme gelen Çiftlik mahallelerine giderek sorunları yerinde inceledi.

Vali Güvençer’e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve Milas Kaymakamı Fuat Gürel de eşlik etti.

Vali Güvençer ziyareti sırasında mahalle kahvesinde vatandaşların sorunlarını dinledi ve bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Vali Güvençer vatandaşların kendisine ilettiği sorunları dinleyerek öncelik sırasına göre ve şartlar el verdiğince sıkıntıların ilgili kurumlarca giderilmeye çalışılacağını belirtti. Ayrıca Vali Güvençer’in çocuklarla kurduğu diyalog, onlara gösterdiği yakın ilgi ve sevgi çocukları mutlu etti.

Vali Güvençer’e sorunlarını dile getiren Çiftlik Mahallesi sakinleri, su taşıyan pompalarda meydana gelen arıza nedeniyle yaklaşık 40 evin 40 gün sularının akmadığını içme ve kullanma suyu olmayan vatandaşların kova ve bidonlarla yaklaşık bir kilometre mesafedeki kuyudan evlerine su taşıdıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından arızalı olan su pompalarının arızasının giderildiğini ve su verilmeye başlandığını ifade ettiler. Bundan sonra bu tür arızaların çok kısa sürede tamir edilerek su sorunu yaşatılmamasını istediler.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.