Vali Güvençer Fethiye’yi ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilk kez Fethiye'ye ziyaret etti. Muğla’da 28 gün önce göreve başlayan Vali Güvençer’in Fethiye’ye öncelikle sivil bir araçla ve  “yeni vali” olduğunu söylemeden gezdiği ve fikirler...

Vali Güvençer Fethiye’yi ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilk kez Fethiye'ye ziyaret etti. Muğla’da 28 gün önce göreve başlayan Vali Güvençer’in Fethiye’ye öncelikle sivil bir araçla ve  “yeni vali” olduğunu söylemeden gezdiği ve fikirler edindiği öğrenildi. Güvençer daha sonra Fethiye Hükümet konağı önünde Kaymakam Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Daire amirleri ve Sivil toplum kuruluşu başkanları tarafından karşılandı. Fethiye Kaymakamlık binasına geçen Vali Mustafa Hakan Güvençer hükümet konağı bahçesinde bir bankta oturan 80 yaşındaki Ayşe Öğmen isimli bir vatandaş  ile sohbet ederek,  her hangi bir isteği olup olmadığını sordu.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Fethiye’deki Belediye başkanları, Kamu kuruluşlarının müdürleri,sivil toplum kuruluşları başkan ve üyelerinin yanı sıra siyasi partilerin başkanları ile Kaymakamlık salonunda tanışma toplantısına katıldı. Güvençer burada Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’tan yaklaşık bir buçuk saat süren brifing aldı. Vali Mustafa Hakan Güvençer burada yaptığı konuşmada;  “Ben Fethiye’ye güç almaya, cesaret almaya dair ümitlerimi beslemeye geldim. İyi ki gelmişim. Burada bulunduğum süre içinde herkesin oldukça güzel teşekkür dileklerini gördüm. Kimsenin kendiliğinden kimseye özel bir borcu yoktur. Kardeşlik havasında, bir uyum, bir mutluluk, bir kararlılık varsa çalışanlardan başlayarak her bir Fethiyelinin bunda bir katkısı vardır. Hiç birinizin hiç birimize teşekkür borcu yoktur. Sadece kıymetini bilmeliyiz. Hepimiz Fethiye için sahip olduğu potansiyel’den ve güçten yararlanmalıyız. Özellikle yönetici kademesindeki arkadaşların en büyük görevi bu sese kulak vermeli, bu sesi anlamaya çalışmalı, bu sesten faydalanmalı,ve bu sesi kendi enerjisiyle bir sinerjiye bir berekete dönüştürmelidir” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.