Vali Güvençer Dünya İnsan Hakları Gününü kutladı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı. Güvençer, mesajında hayatın her anında 7’den 77’ye insan haklarına saygılı bir toplumun varlığı; çocuklarımızı...

Vali Güvençer Dünya İnsan Hakları Gününü kutladı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı. Güvençer, mesajında hayatın her anında 7’den 77’ye insan haklarına saygılı bir toplumun varlığı; çocuklarımızı ve gençlerimizi bu yönde yetiştirmemiz hepimizin görev ve sorumluluğunda olduğunu vurguladı.

Güvençer yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nca Kabul edilişinin 65. yıldönümü olan bugün, Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de insanların bilgilendirilmesi, insan hakları bilincinin yaygınlaştırılması ve kamuoyuyla paylaşılması amacıyla,  “Dünya İnsan Hakları Günü” olarak kutlanmaktadır. Dil, din, ırk, yaş, cinsiyet, renk ayrımı olmaksızın tüm insanların sahip olduğu hak ve özgürlüklere gösterilen saygı toplumsal yaşamda huzurun sağlanması için olmazsa olmazdır. Hayatın her anında 7’den 77’ye insan haklarına saygılı bir toplumun varlığı; çocuklarımızı ve gençlerimizi bu yönde yetiştirmemiz hepimizin görev ve sorumluluğundadır. Bu duygu ve düşüncelerle, toplumumuzun tüm bireylerinde insan hakları bilincinin oluşmasını, benimsenmesini ve toplumun huzur içinde yaşamasını temenni eder, tüm halkımızın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutlarım.”

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.