Vali Civelek, okullarda inceleme yaptı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Okul Güvenliği Projesi kapsamında Atatürk İlkokulu ile Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Ziyaretlerde Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Rıza Dalan,...

Vali Civelek, okullarda inceleme yaptı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Okul Güvenliği Projesi kapsamında Atatürk İlkokulu ile Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Rıza Dalan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Serap Aksel ve Hasan Arslan, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen eşlik etti.

Okullarda alınan güvenlik tedbirlerini ve okul kameralarını denetleyen Vali Civelek, okul yöneticilerden ve okul aile birliği başkanlarından çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaptığı açıklamada proje doğrultusunda her okula kolluk kuvvetlerinden Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisinin görevlendirildiğini hatırlatan Vali Civelek, “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın güvenli ve huzurlu eğitim almalarını sağlamak, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak geleceğe en iyi şekilde hazırlamak hepimizin sorumluluğudur. Bu kapsamda belirlenen “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi” okul yöneticileri sık sık bir araya gelerek değerlendirmede bulunmaktadır” dedi.

Okulların çevresinde çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek unsurlara yönelik denetimlerin artırıldığını ifade eden Vali Civelek, “Mahalle sakinleri, muhtarlar, okul yöneticileri ve Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri ile düzenli iletişim kurularak sorunlar ilgili kurumlarımız işbirliğinde çözülmektedir” diye konuştu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.