Vali Çiçek’ten kutlama

Muğla Valisi Amir Çiçek, bir mesaj yayınlayarak Engelliler Haftası’nı kutladı. Çiçek, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:“Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil,...

Vali Çiçek’ten kutlama

Muğla Valisi Amir Çiçek, bir mesaj yayınlayarak Engelliler Haftası’nı kutladı. Çiçek, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur.

Hayatın değişik alanlarında, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre çeşitli düzenlemeler yapılması, engelli vatandaşlarımızın yaşamsal faaliyetlere ve sosyal hayata katılımını güçlendirecektir. Vatandaşımızın, engelinden dolayı hiçbir imkandan yoksun kalmamasına özen göstermeli, onlara sevgiyle kucak açılmalıyız. Bu amaçla bilgi, hizmet ve çevre koşullarının engelliler için uyumlu hale getirilmesi yönünde alınacak önlemlerle engelleri hep birlikte aşmış olacağız. Bu konuda atılacak her adım, engellilerimizin yaşamdan tat almalarını ve yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağlayacaktır.

Engellerin birlikte ve beraber aşılacağı düşüncesiyle Engelliler Haftası’nın, toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve toplumla bütünleşmiş bir yaşam diliyorum.”

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.