Vali Çiçek’ten bayram mesajı

Muğla Valisi Amir Çiçek bir mesaj yayınlayarak kurban bayramını kutladı. Vali Çiçek, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Toplumumuzda sevgi, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının yoğun...

Vali Çiçek’ten bayram mesajı

Muğla Valisi Amir Çiçek bir mesaj yayınlayarak kurban bayramını kutladı. Vali Çiçek, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Toplumumuzda sevgi, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Kurban Bayramı kutlu olsun.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği müstesna günlerdendir. Bayramlar, milletçe kenetlenmenin, yardımlaşmanın her zaman en güzel vesilelerden biri olmuştur.

Bu güzel zamanlarda ülke olarak yaşadığımız üzücü olayların üstesinden gelerek millet olarak birbirimize daha çok bağlandığımız bir ortamda bayramı geçirecek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğüne zarar vermek isteyenlere karşı dirayetle duran aziz milletimiz sayesinde Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçireceğiz.

Geçmişte olduğu gibi üzücü olayların üstesinden milletçe gelmesini bildik. Tıpkı tarihte ecdadımızın yaptığı gibi vatan hainleriyle mücadele ederek her geçen gün birbirine daha çok bağlı, vatanını, milletini ve bayrağını en üst seviyede tutan bir toplum olarak huzuru ve güveni topyekûn sağladık. Her ne yaşarsak yaşayalım bir ve diri olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik.

Son zamanlarda yaşadığımız üzücü olaylarda dahi ülke olarak gösterdiğimiz sağduyu, kenetlenme, milli ve manevi değerlerimize bağlılığımız Kurban Bayramı’nın manevi ikliminde daha da yoğunlaşacak, ülkemizde barış ve kardeşlik duygularının en güzel şekilde yaşanmasına vesile olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Muğlalıların ve bayramı ilimizde geçirmekte olan tüm misafirlerimizin bayramını kutlar, bayramın ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesini dilerim.”

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.