Vali Çiçek’in okul ziyaretleri sürüyor

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Dalaman’da Şehit Mehmet Akif Sancar İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.Vali Çiçek’e Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci eşlik etti.Ziyarette...

Vali Çiçek’in okul ziyaretleri sürüyor

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Dalaman’da Şehit Mehmet Akif Sancar İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Vali Çiçek’e Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci eşlik etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada birkaç gün önce cumhuriyetin ilanının 93’üncü yılının kutlandığını hatırlatan Vali Çiçek, “93 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuş, ecdadımız devleti bizlere emanet etmiş. Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları, annelerimiz, babalarımız, dedelerimiz, ninelerimiz yani atalarımız yurdumuzu, vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi korumak için canlarını feda etmiş. Bu uğurda şehit olan atalarımız ve kanlarını akıtan gazilerimiz sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuş ve hala yaşıyor” dedi.

Kurulduğu günden bugüne Türkiye Cumhuriyeti Devletini, bayrağını, milletini, vatanını yok etmek, ezanları susturmak isteyenlerin durmadığını söyleyen Vali Çiçek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yıllarca bizi birbirimize düşürerek, aramıza nifak tohumu ekerek bölmeye, PKK, DAEŞ, FETÖ gibi değişik şekilde terör örgütleri kurarak bizi yok etmeye çalıştılar. 15 Temmuz 2016 günü de Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak, parçalamak, bayrağımızı indirmek, ezanlarımızı susturmak, vatanımızı bölüp devletimizi yok etmek için girişimde bulundular. Kendi içimizde birbirimize düşürerek düşman yetiştirdiler o gece bizim silahımız, uçağımız, tanklarımız, tüfeklerimizle asker kılıklı ihanet çeteleri bizi yok etmek için Ankara’da TBMM’yi bombaladılar. Fakat içinde vatan, millet, bayrak, din sevgisi olan vatandaşlarımız onlara fırsat vermedi. Aziz milletimiz sayesinde bugün hepimiz özgürce yaşama devam ediyoruz.”

Vali Çiçek konuşmasının ardından beraberindeki heyetle birlikte sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti.

Okul ziyaretinin ardından Dalaman Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Çiçek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.