Vali Çiçek’e Telekom brifingi

Muğla Valisi Amir Çiçek, kurumlardan bilgi almaya devam ediyor. Bu kapsamda Telekom İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çiçek, İl Müdürü Metin Taş’tan Muğla’daki internet ve telefon altyapısının genel durumu hakkında...

Vali Çiçek’e Telekom brifingi

Muğla Valisi Amir Çiçek, kurumlardan bilgi almaya devam ediyor. Bu kapsamda Telekom İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çiçek, İl Müdürü Metin Taş’tan Muğla’daki internet ve telefon altyapısının genel durumu hakkında brifing aldı.

Toplantıda yaptığı açıklamada şirketin kamu ağırlıklı bir fonksiyonu olduğunu söyleyen Vali Çiçek,  kamu niteliği olması nedeniyle çalışanların bu bilinçle vatandaşa hizmet etmesi gerektiğini dile getirdi.

Muğla’nın turizm ili olması nedeni ile yaz nüfusun değişimine bağlı olarak şirketin hizmetinde de yoğunluğun olacağını belirten Vali Çiçek, günümüzde internet ve telefon  gibi iletişim hizmetlerinin çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Fedakarca ve özverili bir şekilde çalışılması gerektiğine dikkat çeken Vali Çiçek: “Muğla’da vatandaşlarımızın memnuniyetini üst düzeye çıkarmada üzerimize düşen bir görev varsa her zaman yapmaya hazırız. İlimizde telekom hizmetlerinin en iyisini ve kalitelisini yapmalıyız” dedi.

Telekom İl Müdürlüğü’nden ayrılan Vali Çiçek, daha sonra Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Bülent Karakuş’tan hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.