Vali Çiçek, yeni hizmet binalarını inceledi

Muğla Valisi Amir Çiçek,  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü’nün yeni hizmet binalarında incelemelerde bulundu.İlk olarak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret eden...

Vali Çiçek, yeni hizmet binalarını inceledi

Muğla Valisi Amir Çiçek,  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü’nün yeni hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çiçek, İl AFAD Müdürü Temel Kışlal’dan hizmet binası ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Vali Çiçek, afet ve acil durum hizmetlerinin çok önemli olduğunu belirtti.

Afet ve acil durumlarda haber alma, olay yerine olması gereken en kısa zamanda ulaşmak ve olaya hızlı bir şekilde müdahale etmenin önemini vurgulayan Vali Çiçek, “Olay yeri müdahale çalışmalarında hız, teknik bilgi ve beceri pek çok hayat kurtarır. O nedenle personel veya ekipman konusunda ne eksiğimiz varsa bunları gidermeliyiz. Sizler, her an bir acil durum meydana gelecekmiş gibi hazır olmalısınız. Görevinizi çok önemsiyorum. Hassasiyetle çalıştığınıza inancım tam”  diye konuştu.

İl AFAD Müdürü Mustafa Temel Kışlal ise yaptığı açıklamada Muğla’nın ihtiyaçlarına cevap verebilecek AFAD yerleşkesi yapılıncaya kadar Emirbeyazıt Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı 39. Sokak No:3/A adresinde bulunan binaya taşındıklarını söyledi.

AFAD yerleşkesi yapımı maksadıyla hazineden tahsisli 9 bin 229 m² alana sahip olduklarını belirten Kışlal,  bina yapımı için proje çalışmalarına başlandığını aktardı.

Kışlal, ayrıca Menteşe ilçesi Akçaova mahallesinde bin 200 m² kapalı alana sahip AFAD lojistik deposunun tamamlanarak malzeme sevkiyatının başladığını belirtti.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ziyareti tamamlayan Vali Çiçek, daha sonra Muğla Kadastro Müdürlüğü ve Menteşe Tapu Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Muğla Kadastro İl Müdürü Ali Çelik’ten yeni hizmet binaları hakkında bilgi alan Vali Çiçek, vatandaşa nitelikli hizmet verme konusunda iyi çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.