Vali Çiçek, vatandaşlarla buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek, toplumsal kaynaşma amacıyla Marmaris Öğretmenevi’nde Marmarisli vatandaşlarla öğle yemeği yedi.Vali Çiçek’e, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Marmaris Kaymakamı Celalettin...

Vali Çiçek, vatandaşlarla buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek, toplumsal kaynaşma amacıyla Marmaris Öğretmenevi’nde Marmarisli vatandaşlarla öğle yemeği yedi.

Vali Çiçek’e, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve eşi Hülya Yüksel, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer, İl Emniyet Müdürü hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Marmaris Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan ve daire müdürleri eşlik etti.

Yemekte yaptığı konuşmada vatandaşlarla kaynaşma, birlik ve beraberlik kurma amacıyla bu organizasyonun yapıldığını söyleyen Vali Çiçek, “Devlet her zaman yanınızdadır. Toplum, zengin fakir, yönetici yönetilen, okumuş okumamış yani bütün kesimiyle birlikte olursa güçlü olur. Ecdadımız hep böyleydi. Komşusunun acısını, sevincini paylaşırdı. Bugün bizler ecdadımıza layık olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Marmaris’teki vatandaşlarla yemekte bir araya gelerek sorunlarını dinlemek istediğini belirten Vali Çiçek, vatandaşlara sıkıntıları olması halinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurma konusunda rahatsız olmamaları gerektiğine dikkat çekti.

Vatandaşların talebi olmadan onlara ulaşmaya çalışıldığını aktaran Vali Çiçek, “Bizler her zaman yanınızdayız. Sevgi varsa her şey güzel olur. Bizim hedefimizde herkese ulaşmak, birlikte olmak ve kaynaşmak var” diye konuştu.

Yemeğin ardından Vali Çiçek, Kaymakam Celalettin Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Erdoğan’la birlikte içmeler Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Marmaris İmam Hatip Anadolu Lisesi, İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.