Vali Çiçek, Teleferik Projesini inceledi

Babadağ Teleferik Projesinin ihale aşamasına gelmesi nedeniyle bilgi vermek ve destek verenlere teşekkür etmek amacıyla Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık,...

Vali Çiçek, Teleferik Projesini inceledi

Babadağ Teleferik Projesinin ihale aşamasına gelmesi nedeniyle bilgi vermek ve destek verenlere teşekkür etmek amacıyla Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Muğla’da bulunan ticaret ve deniz ticaret odalarının ve ticaret borsasının yöneticileri ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Limited Şirketi Müdürler Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ın ev sahipliğinde Babadağ’da 1700 metre pistinde bir araya geldi.

Babadağ Teleferik Projesinin son durumu hakkında bilgi vererek, Babadağ Teleferik Projesinin ilgili bakanlıklardan tüm izinlerinin alındığını ifade eden Akif Arıcan, hazırlıkların tüm hızı ile devam ettiğini, herhangi bir aksaklıkla karşılaşılmaması durumunda 2 ay içerisinde ihale aşamasına gelineceğini söyledi.

Teleferik projesinin izin sürecinin tamamlanmasından dolayı Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ltd.Şti. Müdürler kurulunu kutlayan Vali Çiçek, projenin tanıtımına valilik olarak destek verebileceklerini de kaydetti.

Çiçek, şöyle konuştu: “Biz daha önce Göcek’te milletvekillerimiz ile biraya geldik. ‘Kalkınmada bizler nasıl bir şey yaparız?’ diye bir iş birliği yaptık. Mesele Muğla olduğunda işbirliği yapabilecek şekilde bir araya geldik, saatlerce görüştük. Bürokrasi günden güne iyileşiyor da hala bazı şeylerde tıkanıyoruz. Bu işin yükünü hep beraber çekeceğiz. Yük taşımaktan korkmuyoruz. Projelerle makamları meşgul etmek zorundayız. Yatırımcılarımıza engel olunuyorsa bu sorunu hemen çözeceğiz. Yatırım demek istihdam demek. Bunun vebalini ben çekemem. Bu coğrafyada biz hala işsizlikten bahsediyoruz. Bu olmamalı. Her yaptığınız şeyde bütçeye çok değerli katma değer sağlanıyor."

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.