Vali Çiçek, Seydikemer muhtarlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz Seydikemer Şehit Gürcan Akan Konferans Salonunda Seydikemer muhtarları ile buluştu.İl ve ilçe protokolünün...

Vali Çiçek, Seydikemer muhtarlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz Seydikemer Şehit Gürcan Akan Konferans Salonunda Seydikemer muhtarları ile buluştu.

İl ve ilçe protokolünün de hazır bulunduğu toplantıdaSeydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven“Belediye Başkanımız, Kaymakamımız, Valimiz ve Milletvekilimizin yanımızda olması bizim için çok önemli. bizlere verdikleri destekle vatandaşlarımıza daha etkin hizmet verebiliyoruz” dedi.

Muğla’nın İl Müdürleri yönünden şanslı bir olduğunu vurgulayan Muğla Milletvekili Hasan Özyer “Takip edildikten sonra çözülmeyecek hiçbir sorun yok. Eğer bir sorun çözülmüyorsa bilin ki sorun takipsizliktendir. Onun için Milletvekiliniz olarak Seydikemer’imizin sorunlarının ve yatırımlarının takipçisiyiz. İl Müdürlerimiz, Kaymakamlarımız ve Valimiz canla, başla çalışıyorlar hepsine teşekkür ediyorum ayrıca siz muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum”dedi.

Kamu hizmetlerinin muhtarlarla birlikte vatandaşın ayağına götürüleceğini vurgulayan Vali Çiçek “Muhtarlarımızla koordinasyonu sağlaması için bir Vali Yardımcısı arkadaşı görevlendirdim.Ayrıca bakanlığımızın muhtar.gov.tr internet sitesi üzerinden de taleplerini görüşlerini bize iletmesi artık mümkün. Sizlerde hizmet erbabısınız bizlerde hizmet erbabıyız. Vatandaşımızın hizmetkârıyız. O kadar güzel hizmet edeceğiz ki vatandaşımız mutlu olacak. mutlu birey, huzurlu toplumlu meydana getirir. Bunu görev edinip hep beraber, ortak akıl ve kolektif hareket ile bunu başaracağız” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.