Vali Çiçek Nazar Boncuğu taktı

Muğla Valisi Amir Çiçek, “Turizm Haftası” kapsamında Karya Yolunda düzenlenen doğa yürüyüşünün ardından Sedir Adasında düzenlenen programa katıldı.Programa Vali Amir Çiçek, Vali Yardımcıları Fethi Özdemir ile Ekrem...

Vali Çiçek Nazar Boncuğu taktı

Muğla Valisi Amir Çiçek, “Turizm Haftası” kapsamında Karya Yolunda düzenlenen doğa yürüyüşünün ardından Sedir Adasında düzenlenen programa katıldı.

Programa Vali Amir Çiçek, Vali Yardımcıları Fethi Özdemir ile Ekrem Aylanç, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Vali Amir Çiçek; “Muğla’nın güney ege coğrafyasının en güzel bölgesinde olduğunu söyleyerek, burada yaşayan ve ziyaret eden insanlar çok şanslı.” dedi.

Muğla’da sadece Turizm Haftasında değil hemen her gün çeşitli etkinliklerin gerçekleştiğini vurgulayan Vali Çiçek; “Sadece turizm haftasında değil bizim her günümüz etkin bir gündür. Bizler yürüttüğümüz çalışmalarla Muğla’nın tüm güzelliklerini herkesle paylaşmak istiyoruz. İlimize şu kadar turist gelsin dememizdeki asıl neden; bu güzellikleri herkes gelsin görsün ki güzellikler daha da artsın. Muğla turizme uygun alanları, iklimi, tarihi, denizi, güneşi, doğası ve değerleri ile çok güzel bir yer.” Diye konuştu.

Muğla’nın her yönüyle gezilip görülmesi gereken bir yer olduğundan bahseden Vali Çiçek; “Muğla’yı ziyaret eden mutlaka buradaki güzellikleri yakın çevresi ve arkadaşlarıyla paylaşıyor. Muğla; kardeşliğin, barışın, sevginin olduğu bir şehir. Güvenlik yönüyle gece gündüz herhangi bir sorun yaşamadan herkes tatillerini burada geçirebilir. Onun için herksin böyle güvenli bir ortamda dinlenmesini, seyahat etmesini çalışmasını arzu ediyoruz.” Dedi.

Turizm Haftası’nın 41. Yıl dönümü nedeniyle Muğla’yı çok seven ve Muğla’da yaşayan Tayvanlı Seyahat Yazarı Chin She Chou (Ayşa)’ya Vali Amir Çiçek tarafından nazar boncuğu takıldı.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.