Vali Çiçek, Muğlaspor’u ziyaret etti

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ligin bitimine iki hafta kala son iç saha maçında bu hafta sonu kendi sahasında Utaş Uşakspor'u konuk edecek olan Muğlaspor'u bu önemli maç öncesi Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Serkan Öçalmaz...

Vali Çiçek, Muğlaspor’u ziyaret etti

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ligin bitimine iki hafta kala son iç saha maçında bu hafta sonu kendi sahasında Utaş Uşakspor'u konuk edecek olan Muğlaspor'u bu önemli maç öncesi Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Serkan Öçalmaz ile birlikte ziyaret eden Muğla Valisi Amir Çiçek lider Muğlaspor'un bu önemli maçtan da galip ayrılacağına inancının tam olduğunu belirterek, mülki amirlik, yerel yönetimler, yönetim kurulu, teknik kadrosu, futbolcusu, kulüp çalışanı, taraftarı ve tüm bileşenleri ile Muğlaspor'un tek yürek olmasının başarıyı getirdiğini söyledi.

Muğla Valisi Amir Çiçek bu hafta sonu oynanacak olan Utaş Uşak maçı öncesi Muğlaspor'u ziyaret etti. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Muğla Valisi Amir Çiçek, lider Muğlaspor'un başarısı ile gurur duyduklarını söyledi.

Muğlaspor'da yakalanan başarının inanmışlığın zaferi olduğunu ifade eden Vali Çiçek; “ Muğlaspor bu sezon çok başarılı günler yaşıyor. Bu başarının yakalanmasında başta kulüp başkanı ve yönetim kurulu olmak üzere teknik kadronun, futbolcuların, kulüp çalışanlarının, taraftarları kulübe destek veren tüm bileşenlerin verdikleri destek ve emek çok önemli bir etken. Herkes kulübün başarısı için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Muğlaspor'un ligde kalan iki maçını da kazanıp ligi şampiyon olarak tamamlayacağına inancım tam. Biz valilik olarak imkanlar ve yasalar çerçevesinde Muğlaspor'a her türlü desteği veriyoruz. Bu hafta sonu oynanacak olan Uşak maçı çok önemli. Bu önemli maç öncesi kulübü ziyaret edip bilgi almak istedim. Muğlaspor'a gönül veren herkes pazar günü Uşak maçında tribünde yerini almalı.” diye konuştu.

Ziyareti nedeniyle Vali Amir Çiçek'e teşekkür eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, takımın sezon sonunda mutlaka şampiyon olacağını söyledi.

Valilik ve yerel yönetimlerin kulübü çok ciddi destek verdiğini ifade eden Başkan Beyimoğlu; “Sayın valimiz ve belediye başkanlarımız her konuda en büyük destekçimiz. Kulübümüze katkı veren herkese büyük Muğlaspor ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu hafta sonu Uşak ile önemli bir maç oynayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta bütün taraftarlarımızı aileleri ile birlikte tribünde görmek istiyoruz. Bu önemli maç öncesi sayın valimizin kulübümüzü ziyaretleri bizlere çok büyük moral ve güç vermiştir. Pazar günü sahadan üç puanla ayrılıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz”dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.