Vali Çiçek, Marmaris’te incelemelerde bulundu

Vali Çiçek, Marmaris’te incelemelerde bulunurken, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ve Spor Organizatörü Selçuk Demirel Sports Tv de yayınlanmakta olan Spor 360 Programında Erdem Bitik’in konuğu oldu....

Vali Çiçek, Marmaris’te incelemelerde bulundu

Vali Çiçek, Marmaris’te incelemelerde bulunurken, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ve Spor Organizatörü Selçuk Demirel Sports Tv de yayınlanmakta olan Spor 360 Programında Erdem Bitik’in konuğu oldu. Martı Otelde gerçekleştirilen programda 28-30 Ekim tarihlerinde Marmaris’te gerçekleştirilecek Aquamasters Cumhuriyet Kupası ve Muğla’nın konuşulduğu program Sports TV’de 23 Ekim Cuma günü (bugün)Saat 14:30 da yayınlanacak.

Cumhuriyet Kupası Koordinasyon Toplantısı yapıldı

28-30 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Aquamasters Cumhuriyet Kupası Yüzme Şampiyonasının koordinasyon toplantısı Marmaris Martı Otelde yapıldı.

Toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçek, Vali Yardımcısı Kamil Köten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkuyu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Kocabıyık, Milli Parklar Müdürü Fikret Çatalkaya, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Türeyenler, Liman Başkanı Burak Okçu, Yüzme İl Temsilcisi Hilmi Kısa, İlçe Turizm Müdürü Cemalettin Gürpınar, Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi ve diğer görevliler katıldı.

Marmaris’in adının Uluslararası spor organizasyonları ile anılmasından mutluluk duyduğunu belirten Vali Amir Çiçek Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92.yıl dönümüne denk gelen bir günde uluslararası turnuvanın Marmaris’te yapılmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

Hedef: 600 Gönüllü Tanıtıl Elçisi

Katılımcıların memnuniyetinin bu turnuvanın en iyi şekilde yapılabilmesine bağlı olduğunu belirten Vali Çiçek, Organizasyon Sorumlusu Selçuk beyden öğrendiğime göre turnuvaya 600 civarında rekor bir kayıt yapılmış, katılımcıları öyle memnun edeceğiz ki bu turnuva sayesinde Marmaris’in 600 tane daha gönüllü tanıtım elçisi olacak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız dedi.

Onur Konuğu Adam Walker

Vali Amir Çiçek’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Turnuva Sorumlusu Selçuk Demirel; “Cumhuriyet Kupasında dayanıklılığın ve iradenin vücut bulmuş hali olarak tanımlanan Yedi zorlu okyanusta yüzen Adam Walker da onur konuğu olarak turnuvamıza katılıyor” dedi

Yüzme Şampiyonası temaslarının ardından Vali Çiçek ve beraberindeki heyet Mariç Bel-Bir içme suyu barajı yakınındaki ve asparan mevkiindeki kullanılmayan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.