Vali Çiçek, huzurevi sakinlerini ziyaret etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ile birlikte Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde...

Vali Çiçek, huzurevi sakinlerini ziyaret etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ile birlikte Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Vali Çiçek ve beraberindekileri Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilüfer Keser ve huzurevi çalışanları karşıladı.

Huzurevindeki odaları tek tek gezen Vali Çiçek, yaşlılara karanfil vererek onlarla sohbet etti.

Ziyarette yaptığı açıklamada devlet olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını söyleyen Vali Çiçek, “Burada kalan yaşlılarımız bizim annemiz babamız. Onlar bizim için çok değerli. Sadece bu hafta değil her zaman onların yanındayız” diye konuştu.

Vali Çiçek ve beraberindekiler huzurevi sakinlerinden 70 yaşındaki Milas’lı Mehmet Toker’in özel isteği üzerine bir süre odasında oturarak Toker’le sohbet etti.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.