Vali Çiçek Haftasonu mesailerine devam ediyor

Muğla Valisi Amir Çiçek bu Haftasonu Ortaca ilçesinde bulunan spor tesislerini inceleyerek, Ortaca B.Spor takımına destek oldu.İncelemelerinde Vali Amir Çiçek’e Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan İl Emniyet Müdür...

Vali  Çiçek Haftasonu mesailerine devam ediyor

Muğla Valisi Amir Çiçek bu Haftasonu Ortaca ilçesinde bulunan spor tesislerini inceleyerek, Ortaca B.Spor takımına destek oldu.

İncelemelerinde Vali Amir Çiçek’e Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yeniçeri ve Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer eşlik etti.

Ortaca ilçesindeki incelemelerine Ahmet Ateş Stadyumundan başlayan Vali Çiçek Ortaca Kapalı Spor Salonunu ve ek birimlerinde incelemelerde bulundu.

Ortaca Belediye Voleybol takımının antrenmanına misafir olan Vali Çiçek sporcularla ve antrenörler ile sohbet etti. Burada yaptığı açıklamada sporun yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Vali Çiçek gençlerin fizyolojik ve psikolojik olarak spora ihtiyacı olduğunu söyledi.

Gençlerin istedikleri spor dalında yetişmesinin sağlanması konusunda yöneticilere önemli görev düştüğünü dile getiren Vali Çiçek, gençlerin bir yandan ders çalışırken diğer taraftan spor yapması gerektiğine dikkat çekti.

Ziyaretlerin ardından Ortaca Ahmet Ateş Stadyumunda Ortaca Belediye Spor – Söke spor maçını izleyen Vali Çiçek ve beraberindekiler Ortaca Belediyespor’u yalnız bırakmadı.

Vali Amir Çiçek; Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, ilçe protokolü ve Ortaca Belediyesporlu taraftarlar ile birlikte karşılaşmayı seyrederek Ortaca Belediyespor’a destek oldu.

Muğla takımlarının adının Dostlukla, kardeşlikle, centilmenlikle anıldığını vurgulayan Vali Çiçek “Muğla takımlarımız bunların yanında artık şampiyonluklarıyla da anılacak. Yani Ortaca Belediye spor bu yıl şampiyon olarak bir üst lige katılma hakkını kazanacak. Biz buna inanıyoruz. Sporcularımıza da güveniyoruz” dedi.

Vali Amir Çiçek’in Spor ve sporcunun dostu olarak bilindiğini vurgulayan Ortaca Belediyespor Başkanı Metin Yıldırım “Sayın Valimize destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.