Vali Çiçek, çocuklarla kahvaltı etti

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıya Vali Çiçek...

Vali Çiçek, çocuklarla kahvaltı etti

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıya Vali Çiçek ve eşinin yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve eşi Aynur Çelik, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ve çalışanlar katıldı.

Programda konuşan Vali Çiçek: “Böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin değerli fertleri çocuklarımızın, okuyup ülkemize faydalı bireyler olacağına kalpten inanıyorum. Çocuklarımızı yetiştirmede emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Sevgi Evleri’nde kalan ve şubat ayında doğan çocukların doğum günlerinin de kutlandığı etkinlikte çocuklara kitap hediye edildi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.