Vali Çiçek, brifing almayı sürdürüyor

Muğla Valisi Amir Çiçek,  ilimizdeki kamu kurumlarını daha yakından tanımak üzere gerçekleştirdiği brifing toplantılarına devam ediyor.  Bu kapsamda İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Temel Kışlalı’dan müdürlük...

Vali Çiçek, brifing almayı sürdürüyor

Muğla Valisi Amir Çiçek,  ilimizdeki kamu kurumlarını daha yakından tanımak üzere gerçekleştirdiği brifing toplantılarına devam ediyor.  Bu kapsamda İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Temel Kışlalı’dan müdürlük toplantı salonunda brifing aldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada afetle ilgili her türlü tedbirin alınması gerektiğini vurgulayan Vali Çiçek: “Her şey şu anda normal olabilir ama Allah göstermesin deprem, sel, heyelan veya yangın olduğunda durum farklı olacak. Vatandaşımızın afete karşı alınacak önlemlerle ilgili bilinçlenmesini sağlamalıyız.  Afetlerde koordine iyi bir şekilde kurulmalı. Yapılacak planların etkin olması şart. Depreme, yangına ve herhangi bir afete müdahaleyi iyi planlayıp, riskleri iyi hesaplayarak, planlarımızı uygulamalıyız. Toplumu ilgilendiren her riske karşı duyarlı ve hazır olmamız lazım.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Temel Kışlalı, Vali Çiçek’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Temel Kışlalı ve şube müdürleri yer aldı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.