Vali Çiçek: Ailelerimizin mutluluğu bizi de mutlu ediyor

Muğla Valisi Amir Çiçek ve beraberindeki heyet, Sosyal Kaynaşmayı Etkinleştirme Projesi kapsamında bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde Ortacalı bazı vatandaşlarla bir araya geldi.Vali Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı...

Vali Çiçek: Ailelerimizin mutluluğu bizi de mutlu ediyor

Muğla Valisi Amir Çiçek ve beraberindeki heyet, Sosyal Kaynaşmayı Etkinleştirme Projesi kapsamında bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde Ortacalı bazı vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik eşlik etti.

Yemekte yaptığı konuşmada devletin herkesi içine alan bir şemsiye olduğunu söyleyen Vali Çiçek, Sosyal Yardımlaşma Vakıfları’nın her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

Muğla’nın 13 ilçesinde vatandaşlarla kimi zaman yemek organizasyonlarında kimi zaman da evlerine ziyarette bulunarak bir araya geldiğini aktaran Vali Çiçek, bu şekilde sosyal kaynaşmayı sağlamayı amaçladığını vurguladı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden vatandaşların mutlu olduğunu kaydeden Vali Çiçek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ailelerimizin mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Muğla genelinde birlik ve beraberliği sağlayacağız. Bundan sonraki projemizde de farklı kesimlerden aileleri bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Bizim örf ve ananelerimizde bir olma, yardım etme anlayışı vardır. Yardımseverlik duygusu olan toplumlar her zaman güçlü olur. Biz bir bütünüz ve her zaman yanınızdayız.”

Konuşmasının ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden Vali Çiçek, daha sonra çocuklara hediye verdi.

Vali Çiçek’ten sonra söz alan bazı vatandaşlar yapılan organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Ortaca Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.