Vakıfbank’tan çiftçilere kredi desteği

10 bine yakın aktif üyesi bulunan Menteşe Ziraat Odası, Vakıfbank ile çiftçilerin kullanımı için düşük faizli ve masrafsız kredi protokolü imzaladı.Menteşe Ziraat Odası hizmet binasında Oda Başkanı Mehmet Baştuğ ile Vakıfbank...

Vakıfbank’tan çiftçilere kredi desteği

10 bine yakın aktif üyesi bulunan Menteşe Ziraat Odası, Vakıfbank ile çiftçilerin kullanımı için düşük faizli ve masrafsız kredi protokolü imzaladı.

Menteşe Ziraat Odası hizmet binasında Oda Başkanı Mehmet Baştuğ ile Vakıfbank Menteşe Şube Müdürü Ethem Tüfekçi arasında imzalanan protokole göre, Menteşe Ziraat Odası’na kayıtlı çiftçiler masrafsız, düşük faizli ve uzun vadeli kredi kullanabilecekler. Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, “Odamız üyelerinin istedikleri zaman kullanabilmeleri amacıyla Vakıfbank ile bir protokol imzaladık. Çiftçilerimizin kullanımına açılan kredi ürünü hem düşük faizli, hem masrafsız banka tarafından kullandırılacak. Amacımız tarımsam amaçlı işini geliştirmek ve büyütmek isteyen çiftçilerimizin bu kredilerden yararlanmalarını sağlamak” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.