Üzümlü’de saatcı coşkusu

DP Fethiye Belediye Başkanı Behçet aatcı, seçim çalışmaları için gittiği Üzümlü’de yoğun bir sevgi ile karşılandı.Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşil Üzümlü...

Üzümlü’de saatcı coşkusu

DP Fethiye Belediye Başkanı Behçet aatcı, seçim çalışmaları için gittiği Üzümlü’de yoğun bir sevgi ile karşılandı.

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşil Üzümlü beldesinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Akşam saatlerinde soğuk havaya rağmen meydanı dolduran Üzümlü halkı, Başkan Saatcı’ya yoğun ilgi gösterdi. Üzümlüspor’un sporcuları Saatcı’ya takım atkılarını hediye ederken Saatcı, bölgeyle ilgili sorunları vatandaşlara aktardı. Başkan Saatcı aynı zamanda hakkında yapılan dedikodulara değinerek, “Daha bugünden seçime 22 gün varken projelerini değil, yapacaklarını değil size gelip hizmetlerini değil de, ‘Behçet gelince kaçak evleri yıkacak’ diyenler şimdiden bitmiştir! Geçmiş olsun” dedi.

Bölgeye yapacağı hizmetleri anlatan ve Üzümlü’nün sorunlarını da Üzümlü halkıyla paylaşan Saatcı, bazı siyasi parti adaylarının kendisi hakkında yaptığı dedikodulara da cevap verdi. Seçime 22 gün varken dedikoduya başladıklarını ifade eden Saatcı, “Şimdi bakın daha seçimin başındayız. Daha seçime 22 gün var. Saygıdeğer Üzümlüler, yengelerim, büyüklerim, kardeşlerim hangi siyasi partiyi tutarsanız, tutun. Daha bugünden seçime 22 gün varken projelerini değil, yapacaklarını değil size gelip hizmetlerini değil de, ‘Belediye Başkanı gelince kaçak evleri yıkacak’ diyenler şimdiden bitmiştir! Yolları açık olsun. Geçmiş olsun kardeşim. Daha sen şimdiden bunları düşünüyorsan, geçmiş olsun. Sen gel Üzümlü’ye benden daha iyi projeleri sun, Üzümlü’nün gönlüne gir ama arkadan ‘Behçet gelince kaçak inşaatları yıkacak, katılım payı alacak’ diye dedikodu yapma, gerek yok. Biz buradayız Allah’a şükür. ‘Behçet’e ulaşamazlar’ diyorlarmış. Benim kapıma kim geldi de ulaşamadı” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.