Üzerine su deposu düşen öğrenci GATA’ya sevkedildi

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak beldesinde okul çatısından üzerine su tankının düşmesi sonucu ağır yaralanan Nazlı Altun’un tedavisi GATA’da devam edecek.Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesindeki ilkokulun çatısındaki...

Üzerine su deposu düşen öğrenci GATA’ya sevkedildi

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak beldesinde okul çatısından üzerine su tankının düşmesi sonucu ağır yaralanan Nazlı Altun’un tedavisi GATA’da devam edecek.

Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesindeki ilkokulun çatısındaki su tankı, şiddetli rüzgarın etkisiyle teneffüste olan öğrencilerin üzerine düşmüş ve olayda 1 ağır 2 öğrenci yaralanmıştı. Ağır yaralı olan Nazlı Altun beyin kanaması geçirmiş ve Bodrum Devlet Hastanesinde ameliyata alınmıştı. Yaklaşık 15 gün hastanede kalan ve durumu iyiye giden Altun’un tedavisinin GATA’da devam edeceği öğrenildi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan 2 öğrenciyi evlerinde ziyaret ederek sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Ziyarette Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Yalıkavak Muhtarı Ragıp Kalın da yer aldı. Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ameliyat olan ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilen Nazlı Altun’un GATA’da tedavisinin süreceği ifade etti.

Kaymakam Gödekmerdan, “Talihsiz bir kaza sonucu iki öğrencimiz yaralandı. Nazlı’nın durumu daha ağırdı. Devlet Hastanemizde yapılan başarılı ameliyat sonunda kızımız artık daha iyi. Tedavisi önümüzdeki günlerde Ankara’da devam edecek. Diğer öğrencimiz ise tamamen iyileşmiş durumda. Ailelerini ve kızlarımızı evlerinde ziyaret ederek sağlık durumlarını kendim görmek istedim. İki öğrencimizde gayet iyi durumda Nazlı inşallah daha da iyi olacak” dedi.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.