Üzerine buzdolabı düştü, hayatını kaybetti

Fethiye’de epilepsi hastası şahıs, evinde rahatsızlık geçirdiği anda tutunduğu buzdolabının devrilip üzerine düşünce hayatını kaybetti.Fethiye’nin Çiftlik Beldesi’nde eşi ve çocukları yanında olmadığı sırada rahatsızlanan...

Üzerine buzdolabı düştü, hayatını kaybetti

Fethiye’de epilepsi hastası şahıs, evinde rahatsızlık geçirdiği anda tutunduğu buzdolabının devrilip üzerine düşünce hayatını kaybetti.

Fethiye’nin Çiftlik Beldesi’nde eşi ve çocukları yanında olmadığı sırada rahatsızlanan eski galericilerden 60 yaşındaki Menderes Doğan, epilepsi krizine girdiği anda buzdolabına tutundu. Krizin artması ve buzdolabının üzerine devrilmesi ile birlikte hayatını kaybetti. Yaklaşık 2-3 gün boyunca evden çıkmayınca yeğeni Zeki Doğan ve arkadaşı Halil Cengiz, eve girince Menderes Doğan’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Fethiye Jandarma Karakol Komutanlığı olaya el koyarken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri de evde incelemede bulundu. Menderes Doğan’ın cenazesi Fethiye Devlet Hastanesi Morgu’na getirilip, ön inceleme yapılmasının ardından geniş çaplı inceleme ve araştırma için Muğla Adli Tıp’a gönderildi.

Arkadaşı Halil Cengiz, “Arkadaşımız epilepsi hastasıydı. 3 gündür evden çıkmayınca merak edip, eve gittik. Buzdolabına tuttuğu anda kriz geçirince dolap üzerine yıkılmış” diye konuştu.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.