Uzaktan Eğitim Merkezi açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Canlı Ders Stüdyosu ve Laboratuvarının açılışı yapıldı.24 Nisan 2012 yılında kurulan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet...

Uzaktan Eğitim Merkezi açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Canlı Ders Stüdyosu ve Laboratuvarının açılışı yapıldı.

24 Nisan 2012 yılında kurulan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösterecek canlı ders stüdyosu ve bilgisayar laboratuvarının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Zaman ve mekan sınırlaması olmadan e-öğrenme hizmetlerini sunmayı amaçlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösterecek canlı ders stüdyosu ve bilgisayar laboratuarının açılışında konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, 24 nisan 2012 yılında Uzaktan Eğitim Sitemine geçtiklerinden bu yana özverili çalışmalarla Uzaktan Eğitim Merkezini, Türkiye çapında ismi listelerde geçen bir birim haline getirdiklerini söyledi. Canlı ders stüdyosu, laboratuar açılışı ve çevrimiçi eğitmen sertifikası almaya hak kazanan akademisyenlerin sertifikalarını vermek için toplandıklarını belirten Prof. Dr. Asunakutlu Uzaktan Eğitim Merkezi hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından çevrimiçi eğitmen sertifika programını başarıyla tamamlayan öğretim elemanlarına, sertifikaları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr Yusuf Ziya Erdil ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu tarafından verildi.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.