Uyuşturucuyu sırtlarında zulalamışlar

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 1 kilo uyuşturucu madde elgeçirilirken 2 kişi de gözaltına alındı.Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık...

Uyuşturucuyu sırtlarında zulalamışlar

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 1 kilo uyuşturucu madde elgeçirilirken 2 kişi de gözaltına alındı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti suçu ile mücadele çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmada, A.K ve M. A adlı şahısların Marmaris’e fazla miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Marmaris Otogarında düzenlenen operasyonda M.A ve A.K adlı şahıslar kıskıvrak yakalanırken şahısların üzerinde yapılan aramalarda 1 kilo 53 gram uyuşturucu maddeyi poşetler içinde sararak sırtlarında sakladıkları görüldü. Uyuşturucu maddelere el konulurken sanıklar haklarında düzenlenen yasal evraklarla adli makamlara sevkedildiler.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.