Uyuşturucuyu kitaba gizlemişler

Bodrum ilçesinden gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda kargoyla gönderilen romanın arasında 50 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak göz altına alınan bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Muğla...

Uyuşturucuyu kitaba gizlemişler

Bodrum ilçesinden gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda kargoyla gönderilen romanın arasında 50 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak göz altına alınan bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum KOM Grup Amirliği'ne kargo yoluyla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı geldi. İhbarı değerlendiren ekipler Y.Y isimli şahıs adına gönderilen kargo paketinde uyuşturucu olduğu bilgisini edindi. Ekipler gerçekleştirdikleri operasyonda kargo paketi içerisinde bulunan Romanın orta sayfaları özel olarak kesilerek zulalanmış vaziyette, 50 gram esrar ele geçirdi.Olayla ilgili olarak göz altına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.