Uyuşturucu şebekesi çökertildi

Bodrum ilçesinde eğlence mekanlarına sokak satıcıları kanalıyla esrar satıldığı ihbarını alan Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 10 aydır takip ettikleri esrar tacirlerini...

Uyuşturucu şebekesi çökertildi

Bodrum ilçesinde eğlence mekanlarına sokak satıcıları kanalıyla esrar satıldığı ihbarını alan Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 10 aydır takip ettikleri esrar tacirlerini düzenlenen operasyon sonrası gözaltına aldı.

Bodrum’da K.A. isimli şahsın yanında çalıştırdığı adamlarını kurye olarak kullanarak eğlence mekânlarına küçük paketler halinde esrar sattığı ihbarının ardından K.A. polis tarafından takibe alındı. 10 ay süre ile takip edilen K.A., delillerin toplanmasının ardından esrarı temin ettiği Muğla Merkez, Marmaris, Bodrum, Aydın ve İzmir illerinde narkotik köpekleri Çilek ve Asi’nin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, örgüt lideri K.A., K.G., Z.K.A, F.P., H.A., F.G., M.P., S.T., İ.B., Ö.K., O.T., R.D., Ü.Y., A.A., K.T., T.E., Ö.G., A.B., H.A., İ.T., E.K. ve D.S. isimli zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların ev ve işyerinde yapılan aramalarda 25 kilo 661 gram esrar ve 65 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan 22 şüphelinin Muğla KOM Şube Müdürlüğünde yapılan sorgulamasının ardından Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Zanlıların örgütlü olarak uyuşturucu madde ticaret yapmak suçundan yargılanacakları açıklandı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.