Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Milas’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kg uyuşturucuyla ele geçirilen ve uyuşturucu satıcısı oldukları ileri sürülen 3 kişi dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.M Milas’ta faaliyet gösterdikleri tespit...

Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Milas’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kg uyuşturucuyla ele geçirilen ve uyuşturucu satıcısı oldukları ileri sürülen 3 kişi dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

M Milas’ta faaliyet gösterdikleri tespit edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bir süredir projeli çalışma yürüten polis ekipleri, M.A., A.A. ve G.Ö. adlı şahısların ilçede uyuşturucu satıcılığı yaptığını belirledi. Bunun üzerine, Milas merkezde 2 ve Milas’a bağlı Dibekdere köyünde 1 noktaya Muğla Özel Harekât Şubesi ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri eşliğinde operasyon düzenlendi. Polis ekipleri evde arama yaptı. Aramalara uyuşturucu dedektör köpeği “Asi” de katıldı. Asi, şüphelilere ait ev ve çevresinde uyuşturucu madde aradı.

Operasyonda hurda nakil işinde kullanıldığı belirlenen bir kamyonetin karoser bölümünde 1 kg kubar esrar ele geçirilmişti. Operasyon düzenlenen diğer noktalarda da uyuşturucu madde üretiminde kullanıldığı anlaşılan çok sayıda hint keneviri tohumu bulunmuştu.

Bu arada Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin 2013’ün ilk 6 ayında yaptığı operasyonlarda onlarca kilogram uyuşturucu madde ele geçirilerek imha edildi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.