Uyuşturcu operasyonunda 4 gözaltı

Muğla polisinin Dalaman ilçesinde 6 aydır sürdürdüğü planlı takip sonrası 4 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevkedildi.Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri...

Uyuşturcu operasyonunda 4 gözaltı

Muğla polisinin Dalaman ilçesinde 6 aydır sürdürdüğü planlı takip sonrası 4 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevkedildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Dalaman’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi ile birlikte uyuşturucu hap ve esrar ele geçirildi.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen sokak satıcılarına yönelik aldığı ihbar sonrası 6 ay süre ile teknik ve fiziki takip yürüttü. Önceki gün Savcılıktan alınan izin ile şüphelilerin ev ve işyerlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 644 gram esrar maddesi, 51 adet uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyonda kapsamında gözaltına alınan D.C., Z.M., S.G. ve Ü.E. isimli zanlıların emniyetteki ilk ifadelerinin ardından ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.