Uysal, Yatağan’dan başladı

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla Gezisinin ilk durağı olan Yatağan İlçesinde, Yatağan Belediyesi, Ziraat Odası ve Tes-İş Sendikasını ziyaret etti.Yatağan’a beraberinde genel başkan yardımcılarıyla gelen DP Genel Başkanı...

Uysal, Yatağan’dan başladı

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla Gezisinin ilk durağı olan Yatağan İlçesinde, Yatağan Belediyesi, Ziraat Odası ve Tes-İş Sendikasını ziyaret etti.

Yatağan’a beraberinde genel başkan yardımcılarıyla gelen DP Genel Başkanı Uysal’a Yatağan İlçe Başkanı Rayif Baş ve partililer karşıladı.

Uysa,l Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ ı, Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday’ı ve Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Erçelik’i  ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişindi bulundu.

Uysal, Yatağan Belediyesinde yaptığı açıklamada; “Çanakkale’den başlattığımız gezilerimiz Ege’de devam ediyor.  Türkiye, ye önemli bir süreçten geçiyor. Sınırlarımızda büyük sorunlar var. Bu süreçte CHP ve MHP’nin ortak Cumhurbaşkanlığı adaylı üzerinde anlaşmaları yeni bir siyasi anlayışın da başlangıcı oldu.  Şimdi hep birlikte Ekmeleddin beyin Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışıyoruz.” dedi. Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da; “Ziyaretinizden dolayı büyük mutluluk duyduk,  gün birlik zamanı muhalefet Belediyeleri olarak baskı altındayız.” ifadelerini kullandı ve  Uysal’a  Yatağanspor kaşkolu hediye etti.

Uysal, Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday’ı ve Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Erçelik’i ziyaretinde  çalışmaları kakında bilgi aldı. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Tes-İş Sendikasında yaptığı konuşmada; “Bölgedeki termik santrallerin özelleşmesine tepki göstererek Stratejik öneme sahip KİT lerin özelleşmemesi gerekiyor.”şeklinde görüş belirtti.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.