Uysal partililerle bir araya geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret için Muğla’ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla’daki bir dizi ziyaretlerinin ardından öğle saatlerindeki durağı DP Milas İlçe Teşkilatı oldu.Milas...

Uysal partililerle bir araya geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret için Muğla’ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla’daki bir dizi ziyaretlerinin ardından öğle saatlerindeki durağı DP Milas İlçe Teşkilatı oldu.

Milas İlçe binasında gerçekleşen Milas ziyaretinde Uysal’ı parti yöneticileri ve partileler karşıladı. İlçe Başkanı Azmi Peker ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette ülke gündemine dair bir konuşma yapan DP Genel Başkanı Uysal, “Sancılı bir dönemden geçen Türkiye’nin meselelerine geçmişinde büyük hizmetleri olan Türkiye’nin sıçrama hamlelerinin altında imzası olan bir çizginin sahibi olarak elbette söyleyecek sözlerimiz vardır. Endişelerimizi dile getireceğiz. Beraberinde de bu büyük yürüyüşü, bu kutlu yürüyüşü, bu hizmet kervanını ileriye taşımanın azmini mücadelesini vermiş olan sizlerle beraber yarınlara nasıl taşırız heyecanımızı düşüncelerimizi bugün sizlerle paylaşmak için buradayız” dedi.

Partililerin çiçekle karşıladığı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, daha sonra yaptığı konuşmanın ardından oda başkanlarını ziyaret için parti binasından ayrıldı.

Uysal’ın Milas programı Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası, Milas Ziraat Odası ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti ile son buldu.

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.