Uysal: Cumhurbaşkanlığı seçim bir fırsat

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,  Muğla ve ilçelerinde  bir takım ziyaretlerde bulunarak çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Uysal; “Cumhurbaşkanlığı seçimi insanların top yekün bir derin...

Uysal: Cumhurbaşkanlığı seçim bir fırsat

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,  Muğla ve ilçelerinde  bir takım ziyaretlerde bulunarak çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Uysal; “Cumhurbaşkanlığı seçimi insanların top yekün bir derin nefes alışla beraber  oh çekebilme fırsatıdır. Bu fırsatı milletimizin değerlendireceğine inanıyorum” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal  Muğla ve ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulunarak çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Muğla Öğretmen Evinde gerçekleşen toplantıya  CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi  ve partililer katıldı.

Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy isteyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal; “Cumhuriyetle beraber hür ve eşitlik vatandaşlık temelinde birliğimizi, beraberliğimizi tesis ettiğimizde, demokrasiyi bu ülkenin milli güvenlik şemsiyesi olarak gördüğümüz bu noktada bugün büyük risklerle karşı karşıya kaldığını hepimiz büyük üzüntü içerisinde izliyoruz. Bu gidişatı durdurmak için DP, MHP, CHP hiçbir kompleks göstermeden Türkiye’nin geleceği için bir araya geldik. Muğla’dan tüm vatandaşlara sesleniyorum. Türkiye’nin geleceği için oy kullanın. Oyunuzu Ekmeleddin İhsanoğlu’na verin” dedi.

“AYNAYA BAKSIN”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çatı adayını destekleyenler için kirli ittifak yapıyorlar dediğini belirten DP Genel Başkanı Gültekin Uysal; “Muğla’dan açık yüreklilikle söylüyorum ki,  Recep Tayyip Erdoğan eğer kirli bir ittifak arıyorsa aynaya bir baksın. Sağında Barzani, solunda  bölücü başı Öcalan’ı görmelidir. Bugün Türkiye’nin komşuları Suriye, Irak değildir. Üzülerek ifade ediyorum Türkiye’nin komşuları IŞİD, PKK ve terör örgütü uzantısı PYD oldu. Bayrakları sınırlarımızın yanında ve içerisinde asılı” diye konuştu.

“GÜN PERÇİNLENME GÜNÜ”

Kendi vatandaşlarına terör örgütüne, bölgeyi etnik siyasete mahkum eden bir anlayışı kabul edebilmemiz mümkün değildir. Türkiye’nin parlementer demokrasi rejimiyle beraber geleceğini kuşatacak bir siyasi ortama ihtiyacımız vardır. Bugün demokrasinin, hukukun rafa kaldırıldığı, adaletin yürütme erkinin bir parçası haline getirildiği, korkuların yaşatıldığı bir zeminde yaşıyoruz. Bu ülkenin geleceği için hep beraber bir tavır koyduk. Bugün bu tavrı perçinleme günü olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.