Üyelerin Bulvar Önerileri

MUTSO’ nun Yatağan’daki üyeleri için yaptığı çağrı sonucu Karayolları Bölge Müdürü İnönü Bulvarı üzerinde incelemelerde bulunup, üyelerin önerilerini dinledi.Mustafa AKTAŞMUTSO, Yatağan İnönü Bulvarı’nda yapılan...

Üyelerin Bulvar Önerileri

MUTSO’ nun Yatağan’daki üyeleri için yaptığı çağrı sonucu Karayolları Bölge Müdürü İnönü Bulvarı üzerinde incelemelerde bulunup, üyelerin önerilerini dinledi.

Mustafa AKTAŞ

MUTSO, Yatağan İnönü Bulvarı’nda yapılan yol çalışmaları konusunda, İnönü Bulvarı’nda faaliyet gösteren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Üyeleri’nden talep ve şikâyetlerin geldiğinin bilgisini yazılı bir basın açıklaması ile paylaştı.

Karayolları’nın sorumluluğunda olan İnönü Bulvarı için Karayolları Bölge Müdürlüğünü Yatağan’a davet edildiği belirtilen basın açıklamasında, Karayolları Bölge Müdürü Murat Gönenli ve beraberindeki bir heyetin gerçekleştirdiği ziyarette İnönü Bulvarı üzerine görüş alışverişi yapıldığının bilgisi paylaşıldı.

Görüşmeler esnasında MUTSO Adına,Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Meclis Başkan Yardımcı Miraç Cin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Murat Can’ın yanı sıra, Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tuna, Yatağan Belediyesi İmar Müdürü Meral Aktan, Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Süleyman Can, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Erdinç Delibaş İle AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların görüşmelere katılım sağladığı belirtildi.

GÜZEL BİR BULVAR

MUTSO yetkilileri, bulvar üzerinde faaliyet gösteren esnafın ve oda üyelerinin, projenin başlamasından önce yeterli tanıtım ve bilgilendirme yapılmadığı, görüşlerinin alınmadığı konusunda serzenişleri olduğunu dile getirdi ve projedeki detaylara ilişkin endişelerden söz etti. Bu endişelerin yerinde görülmesi için Bulvar boyunca incelemeler yapıldığı, üyelerden gelen sorunlar ve taleplerin yerinde aktarıldığı açıklandı.

Talepleri dinleyen Karayolları Bölge Müdürü Murat Gönenli’ nin, Bulvarın eğiminden kaynaklı yan yol uygulamasının, Bulvar’ ın tamamında mümkün olamayacağını, yeni oluşturulan kavşak ve durakların ise Yatağan Belediyesi’nin talebi ile projelendirildiğini söylediği aktarıldı.

Yazılı açıklamada, Bulvar’ın Yatağan’ın Muğla İstikameti’ ne doğru çıkış yönündeki kot farkının ise tekrar gözden geçirilip, düzeltme durumunu inceleyeceklerini belirten Gönenli’ nin, yaya geçişi ve güvenliğinin son derece önemli olduğunu ve gereken tedbir ve çalışmayı yaptıklarını, çalışmalar tamamlanınca Bulvar’ ın çok güzel olacağını ifadelerine yer verildiği de açıklandı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.