Üstündağ: Ankara’nın havası puslu

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, milletvekili seçildikten sonra ilk defa Yatağan CHP örgütünü ziyaret ederek hem teşekkür etti hem de açıklamada bulundu.İlçe Başkanı Kamil Genek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ve...

Üstündağ: Ankara’nın havası puslu

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, milletvekili seçildikten sonra ilk defa Yatağan CHP örgütünü ziyaret ederek hem teşekkür etti hem de açıklamada bulundu.

İlçe Başkanı Kamil Genek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ve partililerle bir süre sohbet eden Üstündağ; “Gittik Ankara’ya yeminimizi ettik. 3 günlük fırsattan yaralanarak Muğla’ya geldim İlçeleri dolaşıyorum. Hem partililerle sohbet ediyoruz hem teşekkür ediyoruz hem de Ankara’daki durum ile ilgili bilgi veriyoruz. Hepinizin bildiği gibi Başkanlık divanı oluştuktan sonra Sayın Davutoğlu görüşmelere başlayacak. Partimizi tutumu bellidir. 14 Temel maddeden oluşan seçim bildirgemizi ortaya koyarız. CHP sorumlu bir partidir. CHP’nin ortaya koyduğu önerilerden en çok halkımız kazançlı çıkacaktır. Ancak Ankara’nın havası puslu kimse önceden bir şey diyemez bizler çok dikkatli davranıyoruz diğer partili arkadaşlarımızın yarın yüzüne bakamayacağımız sözleri etmiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.