Urhan, Sultanbeyli maçını değerlendirdi

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasından mutlu ayrıldı.  Lig'deki ilk puanını alan Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, takımın birlikteliğinin iyi olduğu bir hafta geçirdiklerini...

Urhan, Sultanbeyli maçını değerlendirdi

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasından mutlu ayrıldı.  Lig'deki ilk puanını alan Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, takımın birlikteliğinin iyi olduğu bir hafta geçirdiklerini söylerken, " Galibiyeti hak eden taraf bizdik" dedi.

Sinem Karakaya

Lig’in ilk iki maçında başarı elde edemeyen Muğlaspor Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasında rakibi ile berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldı. Galibiyeti hak ettiklerini söyleyen  Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, "Aldığımız puanın da kıymetini bilerek döndük" dedi.

Bizim için önemli bir maçtı. Bizim gibi sıfır puan olan bir takım ile karşılaştık. Hafta içi iyi hazırlandık. Hazırlık anlamından her geçen günde üzerine koyarak gidiyoruz. Müsabaka dönemi gibi değil de hala hazırlık dönemi gibi geçirmeye çalışıyoruz. Çünkü Lig'e geç başlamıştık. iyi hazırlanarak gittik.  3 yeni transferimizde sahaya çıktı. Onların da katkısı oldu takıma. İyi bir maç geçirdik, berabere kaldık  ama galibiyeti hak eden taraf bizdik. 5-6 tane yüzde yüzlük gol pozisyonumuz vardı fakat son vuruşlarda biraz beceriksiz davrandık. Yeni hazırlanan bir takım olarak da  1puanın kıymetini biliyoruz. Kaçan  2 puana üzüldük ama aldığımız puanın da kıymetini bilerek döndük. Takımın birlikteliği olarak iyi bir hafta oldu. inşallah bunu arttırırsak ilerde daha iyi bir Muğlaspor olacak" dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.