Urhan ilk maçı değerlendirdi

3.Lig 4. grupta ilk hafta mücadelesinde deplasmanda Düzcespor ile karşı karşıya gelen Muğlaspor, deplasmandan mağlubiyet ile döndü. Muğlspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Muğlaspor camiamız sabırlı olmalı” dedi.Sinem...

Urhan ilk maçı değerlendirdi

3.Lig 4. grupta ilk hafta mücadelesinde deplasmanda Düzcespor ile karşı karşıya gelen Muğlaspor, deplasmandan mağlubiyet ile döndü. Muğlspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Muğlaspor camiamız sabırlı olmalı” dedi.

Sinem Karakaya

3.lig 4. grupta mücadele eden Muğlaspor, Lig’in ilk karşılaşmasını 18 Temmuz Pazar günü Düzcespor ile yaptı. İlk hafta mücadelesinde Muğlaspor, deplasmanda karşılaştığı Düzcespor’a 3-1 mağlup oldu. Sezona yenilgi ile başlayan yeşil beyazlıların tek gülü İbrahim Can Köse’den geldi. Takımda ışık olduğunu söyleyen Teknik Direktör Egemen Urhan, “ Muğlaspor camiamız sabırlı olmalı. Oyuncularımız Muğlaspor’a layık olacak bir şekilde sahada sahip takıma çıkacaklar” dedi.

Takımın umut vadettiğini söyleyen Urhan, “Takımın Kulübün görünen problemi zaten belli. Kongre geç olması dolayısıyla kısa bir sürelik çalışmalar sonrası lige başladık. Normalde bu süre en az 6-7 hafta olması lazımdı. Bizim zamanla ilgili bir dezavantajımız vardı. Tabi bu problem yüzünden sahaya çıkmayacağız diye bir şey yok. Daha hızlı ve sıkı çalışacağız. Rakibimiz geçen sene şampiyon adaylarından biriydi. Pandemi dolayısıyla şampiyonluğu kaçıran bir takım. Takımlarını bozmadılar. Aynı takıma takviye yaptılar. İyi bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Baktığımızda 2 haftalık çalışmaya rağmen takımda ışık var. İlerisi için güzel bir görüntü verdi. Evet mağlup olduk. Skor kötüydü ama ilerleyen zamanlarda daha iyi bir takım olacağımızı gösterebildik. Bu anlamda deplasmandan aslında bir miktar mutlu döndük. Muğlaspor camiamızın sabırlı olması gerekiyor. Genç bir takımımız var. Sabırlı olursak, onlara güvenirsek zamanla bizim istediklerimizi daha çok yerine getirecekler. Oyuncularımız Muğlaspor’a layık olacak bir şekilde sahada sahip takıma çıkacaklar. O yüzden camiamızın biraz sabırlı olması gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.