Urhan Fethiyespor’da

BAL ligi ekiplerinden Yatağanspor ile anlaşma sağlayamayan Teknik Direktör Egemen Urhan,  Fethiyespor ile anlaşma imzaladı. Urhan, Fethiyespor’da Mesut toros’un yardımcısı olarak görev yapacak.Spor ServisiGeçtiğimiz futbol...

Urhan Fethiyespor’da

BAL ligi ekiplerinden Yatağanspor ile anlaşma sağlayamayan Teknik Direktör Egemen Urhan,  Fethiyespor ile anlaşma imzaladı. Urhan, Fethiyespor’da Mesut toros’un yardımcısı olarak görev yapacak.

Spor Servisi

Geçtiğimiz futbol sezonunda BAL Ligi takımlarından Yatağanspor’un teknik direktörlüğü görevini yürüten Egemen Urhan, yeni sezon için Fethiyespor ile anlaşma sağladı. Urhan, Fethiyespor'da teknik direktör Mesut Toros'un yardımcılığını yapacak. Yatağanspor’dan sorunsuz bir şekilde ayrıldığını dile getiren Urhan, “Fethiyespor’un teklifini değerlendirdim ve kabul ettim” dedi.

Egemen Urhan, “TFF’den geçen sene ve BAL ligi ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Açıklama yapılmadığı için de Yatağanspor yen sezon için tam bir planlama yapamadı. Bu süreçte Fethiyespor’dan teklif geldi. Ben de teklifi değerlendirdim ve Fethiyespor’a gitmeye karar verdim. Kesinlikle Yatağanspor ile yollarımızı sorunlu bir şekilde ayırmadık. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık” dedi.

YATAĞANSPOR’DAN TEŞEKKÜR

Teknik Direktörü Egemen Urhan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Yatağanspor, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Urhan’a teşekkür etti.

Yatağanspor’un sosyal medya hesabından tarafından yapılan paylaşımda, “Teknik direktörümüz Egemen Urhan ile kulübümüz karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Bu kısa zamanda bize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bölgemiz takımlarından Fethiyespor ile anlaşan hocamıza yeni takımında başarılar dileriz'' ifadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.