Ünlülerin Plajı balıkçılara kaldı

Türkiye’nin gözde turizm beldeleri arasında yer alan ve ünlülerinin akın ettiği Türkbükü sahilleri balıkçılara ve martılara kaldı.Yazın turistlerin akın ettiği sahillere bu defa yumurtlamak için bölgeden geçen kupes balıkları...

Ünlülerin Plajı balıkçılara kaldı

Türkiye’nin gözde turizm beldeleri arasında yer alan ve ünlülerinin akın ettiği Türkbükü sahilleri balıkçılara ve martılara kaldı.

Yazın turistlerin akın ettiği sahillere bu defa yumurtlamak için bölgeden geçen kupes balıkları akın edince hem balıkçılar hem de martılar adete bayram yaptı.

Yazın iğne atsan yere düşmez görüntülerin yaşandığı Türkbükü Sahili’nin boşalması nedeniyle turistler için kurulan tahta iskeleler küçük balıkçıların barınağı ve martıların uğrak yeri haline geldi. Yaz boyunca turistlere kaptırdıkları mekanlarına kavuşmanın sevincini yaşayan martılar, balıkçıların kendilerine verdiği balıklarla adeta kendilerine ziyafet çekerken ortaya ilginç görüntüler oluşturuyor. Her mevsim ayrı bir güzelliği olan Bodrum sahillerinde yaz turizminin sona ermesi ile birlikte yumurtlamak için bölgeden geçen kupes balıkları balıkçıların yüzünü güldürdü.

Kendilerine kalan sahilde martıların karınlarını doyurması ve balıkçılarla olan diyalogları görülmeye değer manzara oluşturdu.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.