Ünlüler, Vodafone Red Famous’da yarışacak

2 Haziran 2015 İstanbul – Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 12-14 Haziran tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirilecek....

Ünlüler, Vodafone Red Famous’da yarışacak

2 Haziran 2015 İstanbul – Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları12-14 Haziran tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirilecek. Yaz boyunca abonelerine yaza özel pek çok avantaj sağlayan Vodafone Red, yazın gelişini ünlüler ile beraber yelken yaparak kutlayacak. Her yıl medya ve sanat dünyasından ünlülerin yer aldığı yarışmaya, bu yıl da Billur Kalkavan, Ece Vahapoğlu, Mehmet Aslantuğ, Özge Ulusoy ve Zeynep Beşerler gibi ünlüler katılacak. Birbirinden ünlü isimler, teknelerde profesyonel yelken sporcuları ile iki gün boyunca parkurları tamamlayacak ve kıyasıya yarışacak.

Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla on yıldır düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda heyecanlı ve eğlenceli bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Vodafone makinelerarası iletişim (M2M) teknolojisine dayalı özel bir takip cihazıyla donatılacak teknelerin lokasyon, hız, yön, isim ve toplam uzaklık gibi bilgilerine uzaktan erişilebilecek. Yelken yarışına katılacak ünlü isimler ayrıca, yeni HTC One’ın üstün kamera özelliklerini kullanarak çekecekleri fotoğraflarla da yarışacaklar.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.