Ünlü oyuncunun durumu kritik

Bodrum İlçesi’nde bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden ünlü oyuncu Nejat İşler’in doktoru yeni bir açıklama yaptı.Sanatçı Nejat İşler’in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi...

Ünlü oyuncunun durumu kritik

Bodrum İlçesi’nde bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden ünlü oyuncu Nejat İşler’in doktoru yeni bir açıklama yaptı.

Sanatçı Nejat İşler’in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, şu bilgileri verdi:

“Hastamız Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştığımız; ‘yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği’ bilgisini tekrarlamak istiyoruz. Yine aynı açıklamada, uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını söylediğimiz Nejat İşler’in, bu durumunda bir değişiklik olmadığını belirtiyoruz.”

Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yeraldığı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederek, “Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.