Ünlü oyuncudan Yüksel Aksu’ya mesaj

İstanbul Maskkara Tiyatrosu oyuncusu olan ve 2 yıldır Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde bankacı Tuba'yı oynayan Tuğba Yılmaz, yaz tatilini Muğla'da geçiriyor. Muğla'ya gelir gelmez aynı dizide rol alan Muğlalı Gülnihal Demir'i...

Ünlü oyuncudan Yüksel Aksu’ya mesaj

İstanbul Maskkara Tiyatrosu oyuncusu olan ve 2 yıldır Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde bankacı Tuba'yı oynayan Tuğba Yılmaz, yaz tatilini Muğla'da geçiriyor. Muğla'ya gelir gelmez aynı dizide rol alan Muğlalı Gülnihal Demir'i ziyaret eden genç oyuncu, Yüksel Aksu'nun bu yaz çekeceği "İftarlık Gazoz" filminde oynamak istediğini, oyuncu seçimini yapan Ahmet Aksu ile de görüştüğünü söyledi.

Filmde rol almasının henüz kesinleşmediğini ve umutlu olduğunu kaydeden Yılmaz, "Yüksel Aksu Türkiye'de şimdiye kadar komediyi bayağılaşmadan yapan tek yönetmen. Eminim filmleri Türk sinemasında kült filmler arasına girecektir. Ben bağımsız sinemayı seven ve takip eden biri olarak popüler olup aynı zamanda kaliteli komedi yapmayı başarmış Yüksel Aksu'nun bir projesinde yer almayı çok istiyorum ve bununla gurur duyarım" dedi.

Yılmaz, dizideki rol arkadaşı Gülnihal Demir'in hem sempatik, hem de çok başarılı biri olduğunu da belirtti, “İftar Gazozu'nda oynarsam, Muğla ve Ege şivesini Gülnihal abladan öğreneceğim. Diziden sonra umarım aynı filmde de kendisiyle rol alırız" diye konuştu.

Yılmaz, gündüzleri Akyaka'da denize girerek, akşamları da Muğla'nın otantik mekânlarını gezerek tatilini sürdürüyor.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.