Ünlü oyuncudan AK Parti’ye ziyaret

Aynı zamanda Yatağanlı olan ünlü oyuncu Turan Özdemir, AK Parti Yatağan seçim bürosunu ziyaret ederek Başkan Adayı Mustafa Toksöz ve diğer yetkililerle bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.Yatağan Belediyesi eski başkanlarından...

Ünlü oyuncudan AK Parti’ye ziyaret

Aynı zamanda Yatağanlı olan ünlü oyuncu Turan Özdemir, AK Parti Yatağan seçim bürosunu ziyaret ederek Başkan Adayı Mustafa Toksöz ve diğer yetkililerle bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Yatağan Belediyesi eski başkanlarından Ahmet Necati Özdemir’in tiyatro sanatçısı oğlu Turan Özdemir, AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz’ün seçim bürosunu ziyaret etti.

Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu ve Yatağan eski belediye başkanlarından Ahmet Necati Özdemir’in oğlu Turan Özdemir Yatağan’da AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz’ün seçim bürosunu ziyaret etti. Seçim bürosunda bir süre AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz ile sohbet eden Özdemir partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mustafa Toksöz ve yerel seçimlerde seçime giren adaylara başarılar dileyen Özdemir; “Yatağan’ı artık gençlere bıraktık. İnşallah Yatağan’da huzur içinde bir seçim yaşanır. Mustafa kardeşime seçimlerde başarılar diliyorum. Seçim sürecinde seçim bürolarına giderek adayların Yatağan için hazırladıkları projelere bakıyorum. Yatağan’ın gelişmesi bizleri mutlu edecektir. Eminim ki herkes Yatağan’a en iyisini yapmak için aday olmuştur. Dileğimiz Yatağan’a güzel işlerin yapılması ve Yatağanımız’ın gelişmesidir. Kim seçilirse seçilsin sanatsal olarak ne yapılacaksa seçilecek başkanın her zaman yanındayım. Yatağan bizim memleketimiz, çocukluğumuz burada geçti. Yatağan için yapılacak olan her şeyde elimden geldiğinde katkıya hazırım” dedi.

AK Parti Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir’e projelerini anlattı. Ziyareti nedeni ile Turam Özdemir’e teşekkür ederin Toksöz; “Seçim büromuza gelerek bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizler Yatağan’ın eksikliklerini çok iyi biliyoruz bu nedenle iktidarın gücünü de arkamıza alarak Yatağanımız’a hizmet gelmesi için aday olduk. Temennimiz 30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkmak ve Yatağan’a en iyi şekilde hizmet gelmesini sağlamaktır” dedi.

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.